gelish

Het gebruik van soak-off gel zorgt voor een dun, natuurlijk en glansrijk resultaat. Het is niet alleen mooi maar het verstevigt ook de natuurlijke nagel. We garanderen een mooi resultaat gedurende 2 weken zonder afschilferen bij normaal gebruik.

prijzen

full colour

€35

french

€38

verwijderen lakresten
indien niet door ons geplaatst

€15

manicure

Tijdens de manicure worden de nagels gevijld en in vorm gebracht, nagelriemen achteruit geduwd en velletjes verwijderd. Het bijhorend badje en de handmassage met hydraterende creme zijn inclusief. Voor droge en/of winterhanden is de spa-manicure met parafinebad een echte aanrader.

prijzen

manicure

€23

spa manicure
incl parafine

€30

lakken
als supplement bij manicure

€5

pedicure

Bij de cosmetische pedicure bieden we een voetbad aan, knippen en verzorgen we de nagels en verwijderen we eelt. We ronden af met een deugddoende voetmassage met bijpassende voetcreme.

prijzen

pedicure
met massage

€25

lakken
als supplement bij pedicure

€5

epilatie

Bij ons kan je ook terecht voor epilatie van gelaat, benen en oksels. We werken met pincet en/of wax voor een langdurig glad resultaat.

prijzen

wenkbrauwen

€7

bovenlip

€5

oksels

€10

onder- of bovenbenen

€20

gelaatsverzorging

De gelaatsverzorging is een totaalpakket van reiniging, verzorging en massage van het gelaat. Er is keuze tussen 2 behandelingen aangepast aan jouw huidtype. Zalig genieten in een aangename sfeer!

prijzen

cleansing & caring

€35

skin renewing

€38

massage

De ontspannende massage van rug en/of benen bevordert de bloedsomloop, ontspant de spieren en zorgt voor een algemeen welbehagen.

prijzen

rug of benen

€25